koti,  Päiväkirja

Äitiyspakkauspohdintaa – Konmari

Nyt meillä huristellaan jo raskaudessa viikolla 22+3, ja vihdoin tässä viikon sisään on tullut meidänkin asuntoon jo ensimmäisiä vauvan tavaroita. Vaatteita lähinnä. Eilen sain neuvolassa raskaustodistuksen Kelan tukia varten. Nyt täytyisikin siis ihan tosissaan miettiä haluanko äitiyspakkauksen vai otetaanko se rahana. Meillä on ollut kova tavaran raivaus käynnissä jo edellisestä asunosta lähtien, pois lahjoitettavia/myytäviä tavaroita on nyt täällä uudessa kodissamme kahden kokonaisen komeron verran, eikä siinä varmasti ole vielä kaikki. Raivauksessa ollaan käytetty apuna nyt-ah-niin-muodikasta Konmari-kirjaa, sitä pinkkiä versiota.

Nyt kun sain lääkärintodistuksen, kävin uudelleen kurkkimassa tuota vuoden 2017 äitiyspakkausta, joka varmaan meille hyvällä tuurilla tulisi jos kohta sen tilaisi. Katselin kuitenkin sisältöä ja paketin tavarat eivät minulle mitään suurta innostusta saaneet aikaan. Siellä oli muutamia kivan näköisiä juttuja, mutta sitten hyvin monta ei niin kivaa. Minua myös mietityttää, että kuinka isoja vaatteita pienokaisemme jo ensi talvena käyttää, laskettu aika kuitenkin on heinäkuussa. Mahtuvatko toppapuvut jne. enää päälle? Ja tuottavatko ne minulle, miehelleni tai vauvallemme iloa?

Blogiin rv 22+2

MASU 22+3.

Kaverin vauvan vaatekassista tuli jo pengottua kaikenlaista kivaa pikkuiselle, kietaisubodyja, potkuhousuja, lakkeja, kestovaippa.. yms. Ja lisää on hyvin todennäköisesti tulossa muistakin osoitteista.

Kaiken järjen mukaan ehkä paketti ei olisi meille niin kovinkaan tarpeellinen, vai voisiko se olla sittenkin? Onhan siellä kuitenkin makuupussia, sukkia, lisää kestovaippaa ja hyvällä tuurilla toppavaatteetkin olisivat juuri passelit sitten kylmillä ilmoilla?

En tiedä! Auttakaa! 😀

-Natasa