Kategorioimaton,  Sponsoroidut

Bambua iholle *

(Kalsarikuvavaroitus!) Olen jo pitkään ollut kiinnostunut kokeilemaan bambua vaatemateriaalina, sillä olen monesta paikkaa kuullut sen olevan viileä, pehmeä ja hellävarainen materiaali iholle. Bambun luonnolliset ominaisuudet ovat sellaiset, että kangas on hegittävää ja pysyy helposti raikkaana. Bambun sanotaan olevan 3-4 kertaa enemmän puuvillaa imukykyisempi, joten se myös kuivuu nopeammin.

bambualusvaatteet

Kun Color4Care tarjosi minulle mahdollisuuden tilata kokeiluun alusvaatteet, joissa on käytetty materiaalina bambua, niin totta ihmeessä innostuin!

Vielä enemmän innostuin kun kokeilin tilaamaani mustaa toppia päälle. Se tuntui ihanan viileältä ja kevyeltä, vauvamaha mahtui hienosti pitkän topin sisään, eikä vaate puristanut mistään. Vaikka tämä onkin alusvaatteeksi luokiteltu, niin ajattelin käyttää tätä kyllä muutenkin! Voisin kuvitella että imetyskin sujuu kivasti spagettiolkaimisen topin kanssa. Tilaamani alushousut olisi voinut ottaa varmaan isommassa koossa, pikkaisen olivat naftit, mutt varmaan kuitenkin käyttökelpoiset ainakin kotioloissa 😀

bambualusvaatteet

Topin materiaalina käytetyn bambun kerrottiin Color4Care nettisivuilla olevan  sellaista, joka on viljelty ilman keinolannoitteita. Tässä vaatteessa käytestä bambusta kerrotaan myös, että se ei vahingoita pandojen elinympäristöä. Nettikaupan valikoimasta löytyy myös muuten sukkahousuja ja tukisukkia! Erityisesti kivannäköiset tukisukat saattaisivat olla ihan hyödylliset monelle raskaanaollessa, erityisesti jos samanaikaisesti työskentelee vielä seisomatyössä.

Bambu oli minulle vaatemateriaalina siis aivan uusi tuttavuus, mutta tykästyin heti! Löytyisiköhän vauvallekin jostain kivoja bambuisia vaatteita?

Natasa Höök

*Postaus tehty yhteistyössä Color4Caren kanssa