family - perhe on tärkein,  minimalismi - yksinkertainen on kaunista,  momlife - äitiys on lahja elämältä

Kuinka säästää aikaa, rahaa ja vaivaa lastenvaateostoksilla? – 5 vinkkiä!

Talvi on tulossa! Ollaanko teillä jo valmita? Koska Suomi ei sijainniltaan (valitettavasti) ole Espanjan naapurimaa, täällä ei yleensä pärjää koko talvea ihan ohuilla vaatteilla. Jos jotain puuttuu niin onneksi ehtii ostoksille vielä oikein mainiosti. Meillä saatiin viime viikolla maahan vähäksi aikaa jo lunta ja onneksi Posti toi sopivasti samaisena päivänä myös uutta talvivaatetta kotiovelle niin päästiin heti testailemaan vermeitä käytännössä.

Joskus vaatteiden ostaminen lapselle voi tuntua loputtomalta työmaalta. Mitä kaikkea pitää ostaa, kuinka monta, mistä, kuinka usein ja minkä väristä? Ihan kuin sitä ei olisi äitinä jo muutenkin tarpeeksi sekaisin ja avokadoa tai aamupuuroa hiuksissa.

Tähän postaukseen keräsin hieman vinkkejä siihen miten meillä yritetään selvitä ostoksissa mahdollisimman pienellä vaivalla, ajankäytöllä ja bonuksena vielä säästetään ehkä rahaakin!

Tämä postaus sisältää Affiliate linkkejä*

 

 

1. Merkkiuskollisuus

Kauppoja ja vaatemerkkejä on vaikka kuinka moneen lähtöön ja jos meinaa koluta kaikki mahdolliset löytääkseen juuri sen mitä etsii, aikaa voi kulua ihan tuhottomasti. Jokaisella meistä varmasti on lempimerkkimme, myönsimme sitä tai emme. Jokin tyyli vähintään aina miellyttää eniten silmää.

Kun vaatteen hankinnan aika tulee, on helppo kurkistaa luottomerkin valikoima ja valita sieltä, sen sijaan että eksyisi vaikka minne. Meillä yleensä esimerkiksi talvihaalareita katsotaan Reimalta, jumpsuitteja Metsolalta ja muissa vaatteissa esimerkiksi KappAhl (lähinnä Newbie) on ollut yksi kestosuosikki ja lenkkarimerkki koko perheellä on Nike.

2. Värisuora

Kun pysyttelee värimaailmaltaan samankaltaisissa ja yhteensopivissa väreissä, on lopputulos pukeutumisessa tyylikäs ja vaatteet sopivat helpommin yhteen toistensa kanssa. Tällöin välttyy myös ostamasta turhan paljon saman asian ajavia, mutta erivärisiä vaatteita.

 

 

3. Nettishoppailu

En tykkää pyöriä kaupoilla, eikä taaperokaan viihdy rattaissa mukana yleensä kovin kauaa. Välillä jostain syystä hairahdun ja eksyn kauppakeskukseen. Lopputuloksena hämmennys, ärsytys ja pari hutiostosta jotka käyn palauttamassa viimeistään seuraavalla viikolla. Netistä ostaminen on niin paljon helpompaa ja mukavampaa. Se tosin kannattaa tehdä silloin kun on hetki omaa aikaa. Tässäkin merkkiuskollisuus nopeuttaa hommaa. Ei kannata selata läpi koko nettiä, vaan nopsasti ne parhaat sivustot läpi.

 

4. Alennusmyynnit, outletit jne

Ullatuuuus! Alennusmyynneissä voi säästää rahaa. Jos ei jaksa kuitenkaan odotella että uudet alennusmyynnit alkavat, on olemassa myös netissä outlet-svustoja, joista voi löytää hyviä juttuja edullisin hinnoin. Oma kestosuosikkini jo vuosia on ollut on Zalando Lounge, josta olen löytänyt itselleni vaikka mitä lempimerkkieni valikoimasta sekä pikkuprinsessalle esimerkiksi Niken lenkkarit parilla kympillä. Suosittelen ehdottomasti katsastamaan tämän!

 

Lilin uusi Reiman Puhuri talvihaalari ostettu täältä*.

 

5. Karkota nettikauppojen uutiskirjeet

Ei kannata antaa kenenkään muun kertoa sinulle mitä sinun pitäisi ostaa.  Kannattaa siis peruuttaa turhat mainoskirjeet tai jättää ne vähintään lukematta ellei juuri sillä hetkellä tarvitse oikeasti jotain. Samasta syystä huvin vuoksi selailu nettikaupoissa ei ole järkevää. Joo, silloin voi jäädä joku ihana Flash Sale näkemättä ja kokematta, mutta ei siinä oikeasti mitään menetä ellei ole sitten aidosti tarvinnut jotain.

 

Sellaistapa meillä tällä kertaa, näillä eväillä ainakin on säästetty meillä hermoja ja rahaa ja vältytty hutiostoilta.

 

Miten teillä shoppaillaan? Jaa parhaat vinkkisi lastenvaateostoksille kommentteihin!

 

Rakkaudella,

Natasa Höök

Seuraa minua:

Instagramissa

Facebookissa

Bloglovin’issa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *