family - perhe on tärkein,  Kategorioimaton

Mittatilausmies

Perhe on tärkeä osa hyvinvointia. Onnekseni minulle onkin siunaantunut elämääni mitä ihanin perhe. Tämän tekstin kirjoitin tärkeän vuosipäivän kunniaksi erittäin tärkeälle ihmiselle.

3 vuotta sitten tapasin juhlissa vapaaottelijan jonka kanssa tulin jo ensi hetkistä hyvin juttuun.

Tuo vapaaottelijamies oli aivan yhtä ärsyyntynyt törttöilevistä pyöräilijöistä kuin minäkin ja yhteisellä bussimatkalla juttelimme kanssamatkustajien kauhuksi veitsistä ja villisioista.

Uskaltauduin tuon illan jälkeen vapaaottelijamiehen Facebook-kaveriksi.

Kauhukseni seuraavalla viikolla selvisi että tuo vapaaottelijamies leipoo naamojen ohella vapaa-aikanaan myös herkullisia kakkuja ja tykkää muutenkin ruuanlaitosta.

Kakkuja leipova vapaaottelija. Okei.

Sovittiin treffit.

Kului 2,5 kk.

Kakkuja leipova vapaaottelijamies polvistui syntymäpäivänäni eteeni ja pyysi minua vaimokseen. Vastasin tietysti kyllä, vaikka tapaamisesta olikin kulunut vasta kovin vähän aikaa.

 

 

Koska hei, kakkuja leipova vapaaottelija. Ja koska tiesin sydämessäni että tässä hän nyt on. Tuleva aviomieheni.

Jotkut luuli että kihlaus oli vain vitsi, mutta me tiedettiin. Se oli ihan oikea avioliittolupaus. Vuoden päästä siitä vietettiin ikimuistoiset häät. Sitten alettiinkin odottaa jo perheenlisäystä.

 

 

Vapaaottelija on paras mahdollinen isä pienelle tytöllemme. Hän jaksaa uskoa mun ideoihin, leipoo synttärikakut, asentaa jouluvalot vaikka leivänpaahtimeen ja siirtää sohvan paikkaa vaikka neljä kertaa jos mulla on joku huikea visio.

Me ollaan yhdessä timanttinen tiimi. Kahdesta persaukisesta työttömästä ollaan kasvettu ihanan tytön vanhemmiksi, joilla alkaa olla tilillä jo mukava pesämuna omaa unelmakotia varten. Pystytään jo kovan työn tuloksena sietämään törttöileviä pyöräilijöitäkin paremmin.

Vapaaottelija tukee minua kaikessa ja raataa rakennustyömaalla jotta voisin toteuttaa omaa unelmaani yrittäjänä.

Me ollaan kolmessa vuodessa saavutettu jo niin paljon, että uskon meidän saavuttavan loppuelämämme aikana vielä hurjan paljon enemmän.

 

Mummi sen ehkä parhaiten sanoi: Jesse on minun mittatilausmieheni.

 

 

Kiitos rakas näistä vuosista. En malta odottaa tulevia. Ja anteeksi jos olen välillä vauva-arjen keskellä tuntunut unohtavan sinut. En minä oikeasti ole unohtanut.

Rakastan sinua

Natasa Höök

Seuraa minua:

Instagramissa

Facebookissa

Bloglovin’issa